maanantai 30. huhtikuuta 2012

30.4.2012

Pääsin n. tunti sitten töistä ja kohta ajateltiin lähtee Roxxin terassille nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta ja sieltä sitten Arjalle viettämään vappua. :)

Hauskaa vappua kaikille! ;)

torstai 26. huhtikuuta 2012

26.4.2012

Noniin... Eilen oli sitten viimeinen loppurarviointi ja kiitettävä sieltä taas tuli. Mua niin hymyillytti silloin, kun kaikki kriteerit oli käyty läpi ja kun opettaja ja näytönvastaanottaja jäi päättämään arvosanaa. En edes kuunnellut, mitä opettaja sanoi... mä vaan mietin että "ei hitto, tässäkö tää nyt sitten oli?" On niin outo fiilis jotenkin, kun ei tarvii enää stressata mistään. :D Oon niin onnellinen ja helpottunut, onneks tää kaikki on nyt ohi. :)

Mut joo...  tänään meen ensimmäistä kertaa yövuoroon ja toivottavasti pysyn hyvin hereillä 07.00 asti. :D

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Matkalla lähihoitajaksi

Hain lähihoitajakouluun kesällä 2010, sen jälkeen kun olin vuoden tehnyt töitä vanhusten parissa. Halusin niiiiiiiiiin opiskella lähihoitajaksi ja tiesin että sille alalle on vaikea päästä. Olin ihan varma siitä, etten pääse mutta ajattelin kuitenkin yrittää.
Haastattelussa sanottiin, että hakijoita on niin paljon ja vain 20 pääsee kouluun.
Kävin haastattelun jälkeen joka päivä kattomassa, onko koululta tullut postia.
Sit se vihdoinkin tuli..... Muistan sen vieläkin kun kaaduin rappusissa, silloin kun sain tietää pääseväni kouluun. Oli niin kiire päästä autoon hakee puhelinta ja soittaa jollekkin kun olin niin onnellinen. :D

Aloitin sitten koulun elokuussa 2010. Opiskelin ensimmäisen vuoden Karjaalla, Luksian järjestämässä lähihoitajakoulussa ja siellä tutustuin todella ihaniin ihmisiin ja mahtavaan porukkaan!
Syksyllä 2011 menin takaisin Novaan oppisopimuksella ja tässä sitä nyt ollaan. :)
Tänään oli mun VIIMEINEN näyttöpäivä. :)
Niin se aika vaan menee...

Ens keskiviikkona näytönarviointi ja sit vaan odottelee todistusta. :)

Mulla oli yhteensä 5 työharjoittelujaksoa ja 5 näyttöä (kasvun tukeminen ja ohjaus, hoito ja huolenpito, kuntoutumisen tukeminen, vanhustyö ja kotihoito ja huolenpito), ja vaikka koulu on viimeaikoina tuntunut todella stressaavalta ja raskaalta niin pakko myöntää, että tää kaikki on todellakin ollut sen arvoista!
Nyt voin huokaista helpotuksesta. OHI ON!




tiistai 17. huhtikuuta 2012

Inspiration

Kävimme tänään pankissa, nyt eikun tarjouksia tekemään... :)
Innolla odotan omaan omakotitaloon muuttamista. Pääsee remontoimaan ja sisustelemaan kotia oman maun mukaan. Siitä tulee iso ja hauska projekti. :)

Rakastan kaikkea valkoista, harmaata, mustaa, modernia, kulahtanutta, vanhaa ja kaikkea siltä väliltä ja vierestäkin.
 

















perjantai 13. huhtikuuta 2012

Heips!

Kerroin viimeisessä postauksessa yhdestä omakotitalosta, mitä oltiin menossa katsomaan. Kävimme sitten eilen katsomassa sitä ja mä vaan niin rakastuin siihen taloon. Kaikista paras oli mielestäni takkahuone, jossa oli aivan upea tummanharmaa/musta kiviseinä ja valkoinen takka. Takkahuoneesta pääsi suoraan terassille, jossa oli hieno ja valmiiks lämmitetty ulkoporeallas. :D Aaah, teki niiiiin mieli hypätä siihen porealtaaseen, kun kokeilin sormilla veden lämpötilaa. :D Olis kyl kiva muuttaa pois Hangosta, vähän isompaan kaupunkiin. :)

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Valkoinen tiilitalo

Ollaan huomenna menossa katsomaan yhtä omakotitaloa. :) Talo näyttää kuvissa tosi hienolta ja siellä on kaikki mistä olen jo kauan haaveillut... iso keittiö, kodinhoitohuone, takkahuone, sauna, terassi ja ulkoporeallas.
Huomenna nähdään, onko se yhtä hieno kuin kuvissa ja onko se ylipäänsä hyvässä kunnossa. :)


Olin eilen Helsingissä shoppailemassa ja tuli taas ostettua kaikkea ihanaa. :)




tiistai 10. huhtikuuta 2012



torstai 5. huhtikuuta 2012

Colors






5.4.2012








keskiviikko 4. huhtikuuta 2012


sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

1.4.2012

Yellow Diamond by Versace


Yellow Diamond by Versace

Tätä tuoksua olen käynyt nuuhkimassa Lohjan Sokoksessa aina kun olen ollut sielläpäin. Perjantaina kävin sitten hakemassa sen. :) Kivantuoksuinen ja aika mieto, eli sopiva arkikäyttöön. Tuoksun voit ostaa myös Sokoksen nettikaupasta.

Tuoksukuvaus:

Ensituoksu: diamante-sukaattiritruuna, päärynäsorbetti, beroli, bergamotti
Sydäntuoksu: lumme, freesia, appelsiininkukka, mimosa
Lopputuoksu: meripihkainen puu, guyakkipuu, myski





AddThis